Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті з лікарні вкрали тримісячного хлопчика

Закарпатська область 06-вер, 2012, 10:109 prov 1 175
Злочин, що його скоїли на Закарпатті - розбурхав ледь не весь регіон. У Сваляві з лікарні вкрали тримісячного хлопчика. Спочатку злодійка казала, що не може мати дітей і тому хотіла привласнити дитину. Та згодом з'ясували - жінка має десятирічну доньку, яку віддала на виховання до інтернату.
Тримісячний Михайлик у дитячому відділі Свалявської лікарні вже місяць. Від нього відмовилися батьки. Медики пригадують - жінка, яка викрала крихітку, приходила кілька разів. Уперше з'явилася, щойно немовля привезли до медзакладу. Чому обрала саме цього хлопчика, працівники не знають.
- Не вибрала ні єдну дитину другу, тут є троє дітей, ця дитина оформляється в будинок дитини.
Кілька днів тому жінка з'явилася в закладі в халаті, в якому ходять пацієнти. Близько восьмої години вечора зайшла до дитячого відділу.
- Вона забрала дитину, і тут через стадіон бігла, розумієте, бо ми її просто не могли догнати.
Налякані медики одразу зателефонували правоохоронцям, ті затримали злодійку з немовлям у Мукачевому на залізничному вокзалі. Викрадачка виявилася мешканкою Івано-Франківської області. Спочатку запевняла, що не має власних дітей, тому й забрала малюка.
- Я собі взяла дитину, я собі хотіла взяти, аби мала дитину свою.
Та згодом міліціянти з'ясували - жінка має рідну доньку. Утім її не виховує, мешкає дівчинка в інтернаті. Тому правоохоронці припускають, що викрадали малого для жебракування.
Людвиг Файт, керівник Свалявського РВ міліції:
- Мотиви її крадіжки так само на цей час ми точно встановити чи зазначити не можемо, їх встановлює слідство. Однак факт підготовки і викрадення дитини підтверджується. Порушено кримінальну справу.
Тепер правоохоронці вирішують, який запобіжний захід застосувати до затриманої. За викрадення немовляти їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Олена Добровольська, Сергій Кацан,нтн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору