Рівне:

Створення та просування сайтів

Злодій не здогадувався, що під час ремонту будинки теж охороняються

Івано-Франківська область 06-вер, 2012, 10:159 prov 918
Напередодні в Івано-Франківську на пульт централізованого спостереження управління Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного приватного будинку, в с. Вовчинці. На спрацювання негайно було направлено працівників наряду групи затримання.
Прибувши на місце події, працівники ДСО негайно почали обстежувати будинок. Слідів проникнення до приміщення виявлено не було, але чергова пульту централізованого спостереження і надалі передавала наряду повідомлення про повторні спрацювання датчиків руху в різних місцях помешкання.
Працівники ДСО негайно перекрили всі виходи із охоронюваної території і викликали на місце події власника будинку. Коли ж приміщення було відкрито, правоохоронці почали огляд кімнат.
Невдовзі в одній із них міліціонери виявили побачили невідомого чоловіка. На ньому був робочий одяг, а під час поверхового огляду у нього виявили та вилучили рукавички та мішок. Правоохоронці навіть спочатку припустили, що затриманий – один з працівників, які здійснювали у будинку будівельно-ремонтні роботи. Але згодом з’ясувалося, що він – злодій. На момент затримання він встиг «вибрати» для крадіжки декілька мотків кабелю. До будинку він проник, підібравши ключ, і відразу зачинив за собою двері зсередини, тому під час первинного обстеження наряд групи затримання і не виявив жодних слідів проникнення.
На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Вовчинецького міськвідділу УМВС в області. Затриманого ж, 30-річного жителя с. Делева Тлумацького району Івано-Франківської області, доставили до територіального міськвідділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.
Марія Мельникович,
УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору