Рівне:

Створення та просування сайтів

Пісні лунали над Горинню

Культура 06-вер, 2012, 10:219 prov 2 387
Пісні лунали над Горинню

Вміють працювати і вміють відпочивати українці це є аксіомою, яка не вимагає доведення. Не виняток і славні жителі поліського краю, які разом з усім українським народом відсвяткували день незалежності. Святково прикрашений спортивний комплекс села Звіздівка зустрічав своїх земляків та гостей прекрасними українськими мелодіями. А відкрив свято, як і годиться, сільський голова Петро Кричильський. Після слів привітання та мелодії державного гімну, на сцену почали виходити місцеві аматори сцени: від юних школярів, учасників шкільної самодіяльності до ветеранів аматорської сцени, якими були учасниці гурту «Горина».

Пісні лунали над Горинню


На запрошення сільського керівництва в Звіздівці висадився своєрідний культурний десант з райцентру на чолі з добре відомими не лише на Костопільщині а й за її межами Юрієм Опанасцем та Леонідом Ковалем. Та, як завжди, найбільше оплесків глядачів пролунало для улюбленців поліського краю народного гурту «Тризуб» під керівництвом Віктора Мельника.
На довго розтягнулося свято, яке нікого не залишило байдужим. Що ж до особистого враження, то найбільше запало в душу, коли під перші акорди державного гімну стрімко піднялися з трави зграйки дітей-школярів і дошкільняток. Воістину, - ще не вмерла Україна!
Юрій Лисенький,
Костопіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору