Рівне:

Створення та просування сайтів

Наркотики не провезла

Кримінал 22-бер, 2007, 19:309 prov 1 737
Злочин
Нещодавно пенсіонерка із Білорусії — яка в’їжджала до України, хотіла провести до нашої країни 92 пакети перманганату калію (марганцівки) — препарату, який заборонений до вільного обігу на території України та відноситься до переліку речовин, які використовуються для виготовлення наркотиків. Про це повідомили з прес-центру Рівненської митниці.

Це, до речі, друга спроба ввезення прекурсору в Україну із сусідньої держави через пункт пропуску “Удрицьк” Рівненської митниці за цей місяць. В обох випадках складено протоколи про порушення митних правил за статтею 340 Митного кодексу України (недекларування товарів, транспортних засобів).

Але не тільки порушення подібного плану відбуваються на Рівненській митниці. Так, нещодавно на дорозі сполученням Бродець - Дубровиця правоохоронці затримали громадянина України, мешканця Закарпатської області, який керував трактором МТЗ-82. В результаті перевірки встановлено, що трактор був придбаний закарпатцем на території Білорусі та ввезений об’їзними шляхами в Україну поза пунктом розташування митного органу. Осіб, які “переганяли” трактор “клієнту”, котрий чекав їх в Україні, встановлюють, незаконно ввезений транспортний засіб вилучено. Складено протокол про порушення митних правил за ст. 353 Митного кодексу України “Зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю”, відповідальність за якою — штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскація цих товарів та транспортних засобів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору