bank-ua.com
Рівне:

Суп-пюре з печерицями

Кулінарні рецепти 06-вер, 13:479 prov 804
2 л води, 8 великих картоплин, 300 грам печериць, 1 морквина, 1 цибулина, 100 грам олії
сіль,перець, 3 ст лож. сухих вершків, або 150 мл рідких вершків, зелень петрушки, 3 зупчики часнику, 1\3 батона, або багета.
Часничок дрібно порізати і обжарити на олії. Коли він стане золотистого кольору, в олію виложити потерну моркву і порізану цибулю.В се добре протушити,а потім виложити порізані дольками грибочки. Все протушити 10- 15 хв. Окремо закипяти воду, виложити в неї картоплю і проварити 15 хвилин. У воду з картоплею виложити протушковані гриби,приправити сіллю,перцем. Додати сухі вершки зелень петрушки і проварити ще 10 хвилин. Весь суп збити в блендері до однорідної маси.
Батон порізати на довільні шматочки і підсмажити в духовці до золотистого кольору.
Подавати супчик з грінками, можна ще для пікантності додати дрібно посічений часничок( це за смаком)
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Грудень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Вгору