Рівне:

Створення та просування сайтів

КОНФЛІКТ МІЖ ВІТЧИМОМ ТА ПАСИНКОМ ЗАКІНЧИВСЯ ВБИВСТВОМ

Житомирська область 12-вер, 2012, 15:289 prov 842
Черговою трагедією закінчилась сімейна вечеря, яка супроводжувалась вживанням алкоголю. Давній конфлікт між вітчимом та пасинком, загострений під впливом горілки, закінчився вбивством останнього. Люди у селі вважають, що у цьому є й вина матері.
Тіло 25-річного жителя одного з сіл Бердичівського району знайшли уранці в останні дні серпня. Одна з жінок, прямуючи на власний город, помітила серед зелені жовтий одяг і вирішила роздивитись, що то. Ближче виявилось, що у густих заростях бур’яну лежить мертва людина. І неприродність пози тіла, і помітні поранення на грудях однозначно вказували, що смерть була насильницькою.
Повідомлення про таку знахідку відразу передали до міліції. На місце події прибули слідчо-оперативні групи Бердичівського РВ та обласного управління, які розпочали з’ясовувати всі обставини події та причетних до неї осіб. У першу чергу встановили особу загиблого, а уже за декілька годин оперативники змогли відновити події минулого вечора, за попереднім висновком експертів, смерть настала менше ніж за добу до виявлення тіла, та встановили підозрюваних.
Як розповів старший слідчий відділу Слідчого управління УМВС України в Житомирській області Ярослав Бондарчук, напередодні увечері у будинку, де проживав потерпілий, між ним та його вітчимом на грунті давніх неприязних відносин виник конфлікт. Згодом він продовжився сутичкою, у ході якої підозрюваний і наніс пасинкові удари ножем.
Також попередньо встановлено, що на час вчинення злочину у будинку знаходилась мати загиблого та ще двоє чоловіків, які до цього допомагали у викопуванні картоплі.
Жінка каже, що до вбивства сина не причетна і нічого про це не знає, оскільки була в іншій кімнаті і нічого не чула. А сварки між громадянським чоловіком і її сином тривають уже давно, тому не звернула на це уваги. Допоки мати відпочивала, тіло сина вивезли до левади та покинули там, де наступного ранку і знайшли односельці.
За даним фактом відразу було порушено кримінальну справу за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі її розслідування триває, а відтак і буде встановлено всі обставини вчинення злочину. Затриманому, 44-річному жителю м. Бердичева, який обгрунтованопідозрюється у вбивстві хлопця, загрожує позбавлення волі до 15 років. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Алла Ващенко
СЗГ УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору