Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ЛЬВІВЩИНІ ЗА "УРОКИ ПРАВОПОРУШЕНЬ" ЗАТРИМАНО СІЛЬСЬКУ ВЧИТЕЛЬКУ

Львівська область 12-вер, 2012, 15:309 prov 820
Працівники міліції затримали правопорушницю-освітянку. Вчитель початкових класів однієї зі шкіл Львівщини переконала неповнолітню дівчинку допомогти їй у скоєнні злочину.
Працюючи в одній зі сільських шкіл Львівщини, 26-річна вчитель, очевидно, більше переймалась вирішенням своїх фінансових проблем, ніж навчанням дітей вічному, доброму та мудрому.
Маючи на меті отримати кредитні кошти і не повертати їх, педагог прийняла рішення надати «липові» документи в одну з фінансових установ. Для здійснення задуманого, вона використала анкетні дані своєї родички та переконала неповнолітню дівчинку надати їй свою фотографію для підробки документів.
Оформивши необхідні довідки, вчителька отримала 4 900 гривень кредиту та подумки їх вже витратила, проте реалізувати задумане завадили працівникиМостиського райвідділу міліції.
Стосовно горе-педагога порушено кримінальну справу за статтею 385 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та статтею 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) КК України.
ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору