Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині перекинувся рейсовий автобус з пасажирами

Хмельницька область 17-вер, 2012, 10:019 prov 1 060
У результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса сполученням «Донецьк-Чернівці», яка сталася в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, загинуло дві людини та сімнадцять осіб травмовано.
Аварія сталася близько сьомої години вечора на одній з найбільш небезпечних ділянок дороги «Житомир-Чернівці», яку у народі називають «тещин язик». Автобус з пасажирами під керуванням 55-річного донеччанина з’їхав у кювет, а потім перекинувся на дах. В результаті ДТП дві особи загинули на місці події, двоє потерпілих госпіталізовані у реанімаційне відділення і ще 15 пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості і були доправлені до Кам’янець-Подільської міської та районної лікарень. Наймолодшому з постраждалих у ДТП - 23 роки, а найстаршій – 76. Усі вони з різних міст та сіл України – Чернівців, Кам’янець-Подільського, Вінниці, Білої Церкви, Кривого Рогу, Донецька, Чернівецької та Харківської областей.
За попередніми даними причиною автокатастрофи стало те, що водій не врахував складної дорожньої обстановки після дощу та не обрав безпечної швидкості руху.
Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа. Розслідування обставин ДТП триває.
Інна Глега,
СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору