Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині п'яні водії збивали дітей та тікали з місць ДТП

Головна 19-вер, 2012, 11:349 prov 1 239

Аварія, в якій загинув 13-річний хлопчик, сталася в селі Головині Костопільського району. Водій, що мчав дорогою на шаленій швидкості, збив двох велосипедистів. 37-річного чоловіка та його сина покинув стікати кров`ю, і з місця пригоди зник. Дитина померла ще до прибуття лікарів. Авто зловмисника правоохоронці знайшли в лісі, за кілька годин затримали й самого кермувальника.
Олег, водій "Фольксвагена":
- Заїхали в магазин, випили по сто грам і назад поїхали. Дальше їхали по дорозі, я то не бачив, щось під колеса попало, вроді би.
- Чому не зупинилися?
- Я побачив, що тільки велосипед зачепив.
Інша ДТП сталася неподалік села Лютинська Дубровицького району. Там під колеса авта потрапила учениця 9-го класу, яка також їхала велосипедом. Водій легковика теж з місця авраії втік. Чи житиме дівчинка, лікарі поки не прогнозують.
Олександр Калюш, керівник ВДАІ Дубровицького району:
- Оглянули місце ДТП, опитали свідків і очевидці в даної пригоди. Під час з`ясування обставин нами було встановлено, що до даної пригоди причетний автомобіль синього кольору марки "ІЖ".
Водій пояснив: відволікся на автомагнітолу, та коли зрозумів, що збив дитину, злякався й утік.
Дмитро, водій "Москвича":
- Виключилась магнітола, я почав настроювати, поки настроїв, почув удар. Я дуже бистро їхав, десь кілометрів 80, до ста. Здав назад, нікого не побачив, злякався і поїхав додому.
За фактом обох ДТП правоохоронці порушили кримінальні справи. Водіїв затримали, обидвоє не приховують, що кермували напідпитку.
Світлана Березнюк, Руслан Панасюк, Рівненщина, НТН.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору