Рівне:

Створення та просування сайтів

Тричі робила спробу померти

Рівненська область 19-вер, 2012, 14:489 prov 954
У нас прийнято, що жінки морально стійкіші в подоланні життєвих труднощів, аніж чоловіки. Та це в тому випадку, якщо вони намагаються подолати ці труднощі задля щасливого життя. Психологи кажуть, що яка б не була в житті проблема чи неприємність, завжди можна знайти вихід із ситуації та вирішити її без трагічних наслідків як для себе, так і для своїх близьких. Однією з причин піти з життя є п’янство.
Мабуть, через вплив оковитої 23-річна молода жінка вирішила «полегшити» свою долю. Напередодні того трагічного дня в одній із квартир Рівного зібралися троє, аби випити та закусити. Чи то закуска була не такою ситною, чи то непорозуміння через міру випитого – та за деякий час захмеліла Ірина* почала стогнати. Саме на стогін до кухні забігли її чоловік з яким вона живе в громадянському шлюбі та його батько. Сп’янілі чоловіки побачили закривавлений живіт дівчини та кухонний ніж у руках.
Близько трьох років тому цивільна пара проживала в одному з містечок Хмельницької області, де молодиця двічі намагалася порізати собі вени. Звідти пара переїхала до батьків чоловіка, однак і тут дівчина встигла «відзначитись».
Що призвело до такого вчинку 23-річну Ірину, наразі не відомо. Зі слів сусідів по будинку, в квартирі сім`ї часто лунали п’яні гулянки, сімейні чвари та бійки.
На даний час міліціонери з’ясовують всі обставини події та проводять перевірку. А потерпіла від своїх необдуманих та не зважених вчинків перебуває на лікарняному ліжку. Можливо, за той час, який вона проведе в стінах лікувального закладу, вона зможе усвідомити правильність обраного життєвого шляху.

* Ім’я змінено з етичних міркувань.

Юлія КРИВУЛЬСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору