Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 29-бер, 2007, 20:439 prov 1 486
***

Впродовж п’яти днів у Нікополі відбувалися змагання чемпіонату України з боротьби самбо серед юніорів, у якому взяли участь 25 команд з усіх областей України. Вдало у ньому виступили вихованці тренерів Миколи Коби та Дмитра Коби із Квасилова. Олександр Чмир у ваговій категорії 57 кг став чемпіоном змагань і вперше виконав норматив майстра спорту України. Його сестра, кандидат у майстри спорту, Тетяна Чмир здобула бронзову медаль у ваговій категорії 52 кг. Крім того, срібну нагороду привезла майстер спорту України Ольга Федитник у ваговій категорії до 56 кг. За підсумками змагань Олександр Чмир зарахований до складу збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи, що відбудеться в травні у Латвії.



***

У черговому турі відкритого чемпіонату Західного регіону рівненська команда ”Сузір’я-НУВГП” приймала лідера змагань ”Марель-Черкаси”. Наш суперник мав у доробку лише одну поразку у восьми матчах. Проте рівнянки додали у їх пасив ще дві. Першого ігрового дня підопічні Валерія Жартуна перемогли 104:84 (найрезультативнішими у господарок були Ганна Єремейчук — 34 очки та Вікторія Шорстка — 27), а наступного — 85:63 (найрезультативнішою була Ганна Єремейчук — 48 очок). Виграші дозволили ”Сузір’ю-НУВГП” очолити турнірну таблицю. Наша команда провела вісім матчів і здобула шість перемог, що практично дозволяє забронювати місце у фіналі чотирьох, який відбудеться у травні. У регулярному чемпіонаті рівнянки проведуть три тури.



***

Не залишився вдалий виступ рівнянки Оксани Каменської на чемпіонаті Європи з кульової стрільби у Франції без уваги обласної влади. У складі збірної команди України з кульової стрільби Оксана стала чемпіонкою континенту, а в особистому — зайняла п’яте у вправі ПП-2 (пневматичний пістолет, дистанція 10 метрів). Від керівництва Рівненської облдержадміністрації та обласної ради Оксана Каменська отримала цінний подарунок — відеокамеру.



***

Наближається до завершення відкритий обласний турнір з футболу ”Меморіал Володимира Шморгуна”. У суботу відбулися заключні матчі першого етапу: ”Верес-2” — ФК ”Гоща” — 1:0, ”ВОТРАНС-ЛСТМ” — ”Случ” — 0:1, ”Будфарфор” — ”Славія” — 0:1, ”Спартак” — ”Високовольтник” — 0:1, ”Водник” — ”ОДЕК” — 0:3. У неділю розпочалися ігри другого етапу, де змагатимуться по три кращі команди з обох груп. Вони виступатимуть із ”золотими очками”, тобто очками, які команди набрали у поєдинках між собою на першому етапі. Таким чином, у другий етап команди йдуть з таким доробком: ”ОДЕК” — 7 очок, ”Водник” — 6, ”Ізотоп” — 5, ”Случ” — 4, ”Славія” та ”ВОТРАНС-ЛСТМ” — по одному.

Результати поєдинків на другому етапі: ”ОДЕК” — ”ВОТРАНС” — 1:1, ”Водник” — ”Случ” — 2:1, ”Славія” — ”Ізотоп” — 0:0. у суботу та неділю відбудуться заключні два тури, де визначиться переможець.



***

Рівненські шанувальники спідвею залишилися без польської спідвейної ліги. 21 березня головна комісія спідвейного спорту у Польщі (GKSZ) виключив рівнян із календаря другої польської ліги. Це пов’язано з тим, що керівництва обох команд Рівного, які заявилися до польської спідвейної ліги, не надали підтвердження про участь у змаганнях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору