Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині вистрибнув з вікна вихованець дитсадка

Львівська область 25-вер, 2012, 08:489 prov 1 070
Міні-політ здійснив вихованець дитсадка на Львівщині: дитина так хотіла до мами, що вистрибнула з вікна на другому поверсі. П'ятирічний хлопчик відбувся переламом ноги, і зараз він у лікарні. А прокуратура взялася за вихователів стрибуна.
Вихователька п'ятирічного Назара заледве відчиняє вікно, з якого він вистрибнув. Каже, не збагне, як маленький хлопчик спромігся самотужки таке зробити. Того дня вихованець попросився до вбиральні й надто довго не виходив.
Любов Чорна, вихователька дитячого дошкільного закладу м. Бродів:
- Тоді я миттю в туалет - побачила відкрите вікно, і мене вже так як струмом вдарило, я зрозуміла, що сталася біда. Я побігла на низ. Бачу - він лежить там на тому місці, де те наше вікно до туалету. Каже:"Любов Богданівна, я ногу зламав".
Вихователі запевняють: рама у вбиральні була закрита. Хлопчик якось виліз на підвіконня, відчинив її й вистрибнув. Сам Назар зараз лежить у гіпсі і про свою відчайдушну пригоду нічого не розповідає. Його мати каже, що до вихователів дитсадка претензій не має.
Тетяна Крутяк, мати хлопчика:
- Я думаю так, винуватого тут немає нікого, тому що дитина рвалася до мами. Після літніх канікул дитина не ходила в садок. Такі в нього принципи. Він не захотів, не пішов і всьо. В такий спосіб він побачив, що можна зробити так, і пішов.
Назар цілком здоровий, розповідає психолог дошкільного закладу. Просто хлопчик категорично відмовлявся відвідувати садок і неодноразово пробував втекти.
Наталя Жаркова, психолог дитячого дошкільного закладу м.Бродів:
- Він був, як то кажуть, не садкова дитина. Він хотів додому. В нього завжди були такі наміри залишити дитячу установу.
Хоча батьки претезній не мають, прокуратура порушила кримінальну справу за фактом неналежного виконання службових обов'язків персоналом дитсадка. Найперше, що мають з'ясувати правоохоронці - чи не було порушень правил безпеки малюків.
Любомир Головка, Прокурор Бродівського району:
- На той момент дитина була поза візуальним спостереженням вихователів і няньки і конкретно сказати на даний час ніхто не може. З приводу того, чи було вікно зачинено чи відчинено, ніхто так само не може сказати категорично.
Гіпс Назарові знімуть через три тижні й одразу в садок - запевняє мати. Та чи до тих самих вихователів - невідомо. Якщо виявлять винного в тому, що сталося, йому загрожуватиме до 3-х років позбавлення волі.
Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору