Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці врятували життя легковажному туристу

Хмельницька область 27-вер, 2012, 09:479 prov 1 027
Цими вихідними двоє мешканців районного центру Дунаївці вирушили до сусіднього Кам’янця-Подільського на музичний фестиваль. Гарний настрій, нові враження і, звичайно ж, трішки алкоголю. Якби ж знав 26-річний юнак, чим закінчиться для нього оце «трішки», мабуть, не пив би взагалі.
На вулиці вже сутеніло, але друзям захотілось ще поглянути на славнозвісний каньйон над Смотричем. А далі все розвивалось стрімко, як у гостросюжетному фільмі. Крокуючи скелястим схилом, хлопець оступився, не втримав рівновагу та полетів у прірву.
На щастя, його товариш миттєво зорієнтувався в ситуації і вибіг на дорогу в пошуках допомоги. Біля фортеці він побачив працівників міліції, які несли службу по охороні громадського порядку, та, запинаючись, коротко пояснив їм, що сталось. Правоохоронці у лічені секунди розробили алгоритм дій: працівники карного розшуку Валерій Чорний та Валентин Зелений з увімкненими ліхтариками по крутих схилах спустились до каньйону, а дільничні інспектори міліції Олександр Столяр та Андрій Атаманський залишились на місці, щоб викликати «швидку» та слідчо-оперативну групу. Крім того, Андрій Атаманський постійно телефонував на мобільний потерпілого, щоб колеги у пітьмі могли орієнтуватись на звук дзвінка.
Хвилин через двадцять правоохоронці знайшли хлопця, який був у вкрай безпорадному стані, і обережно винесли його на дорогу, де вже чекала карета швидкої допомоги. Наразі молодий чоловік перебуває на лікуванні у травматологічному відділенні Кам’янець-Подільської міської лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом шийного хребця. Лікарі кажуть, що стан пацієнта задовільний.
СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору