Рівне:

Створення та просування сайтів

Убив дружину, бо приревнував

Рівненська область 02-жов, 2012, 11:039 prov 1 244
Сумна звістка про вбивство сколихнула містечко Сарни в ніч на 30 вересня. 29-річний місцевий мешканець холоднокровно позбавив життя свою 23-річну дружину, осиротивши її двох малолітніх хлопчиків. Пізніше, усвідомивши суть скоєного, чоловік намагався вкоротити віку й собі. Проте, очевидно, цей тягар йому доведеться нести у своїй душі протягом усього життя.
Молода і красива дівчина два роки тому привернула його увагу. Олександр прийняв двох її діточок від першого шлюбу, пізніше називаючи 3-річного та 5-річного хлопчиків своїми синами. Минулоріч у грудні пара побралась. Молодята проживали в будинку потерпілої, який залишили її батьки, а самі перебрались жити у літню кухню.
...Волею долі дні народження дітей припали на сусідні 25 та 26 вересня. Вже традиційно, іменинників вітали в один день. На гостину завітали лише найближчі родичі і свято було у самому розпалі, коли 23-річна жінка кудись зникла. Запідозривши дружину у зраді, адже сумніви щодо цього у чоловіка закрадались давно, Олександр, непомітно для усіх, подався на її пошуки. Неподалік будинку, у дворі, жінка вела телефонну бесіду з невідомим. Намагаючись вияснити стосунки, захмелілий ревнивець схопив ножа та став несамовито наносити коханій удари в область голови, грудей, спини... Пізніше він скаже, що вона підтвердила подружню зраду і намагалась розірвати стосунки, однак своє життя вберегти їй не вдалось. Розуміючи суть скоєного, Олександр намагався покінчити життя самогубством. Із різаною раною шиї його доставили до лікарні. Сьогодні йому уже нічого не загрожує.
— Кримінальна справа порушена за фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — прокоментував начальник Сарненського РВ УМВС Віталій Сафонік. — Наразі вирішується питання про взяття підозрюваного під варту. Раніше чоловік мав проблеми із Законом.
У скоєному підозрюваний щиросердечно розкаюється. Говорить також, що якби дружина попросила її не вбивати, він би не зробив цього. А вона просто мовчала...

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору