Рівне:

Створення та просування сайтів

Як вигідно позичити гроші!

Оголошення 02-жов, 2012, 12:139 prov 5 915
Криза в державі призвела до того, що простому громадянину отримати кредит в банку не можливо, так як потрібно 20-40% першого внеску, довідку про високі доходи, позичальника та поручителів та віддати у заставу майно. Доки в країні буде існувати така система банківського кредитування, пересічний громадянин ніколи не зможе придбати необхідні для нього товари такі як: квартиру або будинок, автомобіль, сільськогосподарську техніку та навіть побутову техніку або просто взяти кошти у позику на особисті витрати.
Враховуючи потреби населення була створена спеціальна програма, яка дозволяє прибажані товари або отримати кошти у позику на будь-які соціальні потреби під мінімальні відсотки без довідки про доходи. Програма діє для будь-яких верств населення, тому що будь який громадянин, який не має великих статків зможе здійснити невеликий щомісячний платіж та сплачувати його строком до 15 років. Ще однією цікавою характеристикою цієї програми є те, що інфляція та зміна курсу валют не впливають на зміну щомісячного платежу, тобто на весь строк виплати позичальник отримує фіксований внесок.

Як вигідно позичити гроші!


Натомість програма пропонує:
Вигідне дострокове погашення
фіксований щомісячний платіж у гривні
Відсутність прихованих платежів, що дає Вам змогу бути завжди впевненим у стабільності завтрашнього дня та Вашого сімейного бюджету.
Професійні консультанти нададуть Вам індивідуальну консультацію та підберуть для Вас графік погашення позики.

Вимоги для оформлення:

1 при собі мати паспорт та ідентифікаційний код
2 вік позичальника має бути не меншим 18 років та не більше 65 років
3 можливість позичальника погашати позику невеликими щомісячними платежами

Перш за все, завжди потрібно бути впевненим у тому, що все що Ви задумали здійсниться! Для цього лише потрібно не мріяти, а діяти. Вирішили придбати окрему квартиру або власний автомобіль – не вагайтесь, звертайтесь.

За детальною інформацією звертайтесь за тел. 096 512 99 21 0362 60-80-48.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору