Рівне:

Створення та просування сайтів

Чотири року тому розійшлись, а він усе її грабує

Рівненська область 31-жов, 2012, 10:049 prov 1 454
На Рівненщині в м. Здолбунові заарештовано 28-річного чоловіка, який за останніх півроку свою колишню співмешканку грабував аж чотири рази. Цікаво, що інших жертв грабіжник не шукає. Його цікавить лише вона, єдина. Жінка тим часом, у результаті подібних «залицянь», уже боїться ходити вулицями рідного міста. Понад чотири роки молоді люди разом не живуть. Потерпіла самостійно виховує двох спільних дітей.
Цього разу до чергової частини Здолбунівського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від перехожих про пограбування. З’ясувалось, що 24–річну мешканку Здолбунова її колишній 28–річний співмешканець на вулиці райцентру вдарив та вирвав у неї сумку.
Оперативники по гарячих слідах грабіжника–втікача затримали та, в подальшому, арештували. Ще б пак, адже він уже неодноразовий фігурант кримінальних справ. Дві із них по його обвинуваченню за вчинення грабежу та хуліганства сьогодні знаходяться на розгляді суду, по ще двох пограбуваннях — триває розслідування, а по факту вчинення хуліганства – вирішується питання про порушення кримінальної справи.
В ході слідства у цій справі встановлено, що до вчинення вищезазначеного злочину чоловіка, в черговий раз, підштовхнуло почуття ревнощів. Зі слів потерпілої, із затриманим вони близько року не підтримують жодних стосунків. Уже понад чотири роки вони не проживають спільно. Підозрюваний вів аморальний спосіб життя: ніде не працював, зловживав спиртними напоями, грабував свою співмешканку, за що і жив. Коли терпець за роки «каторги» таки урвався, молодиця почала звертатись до правоохоронних органів.
В результаті вчасного повідомлення про злочин, сумку та мобільний телефон, які за останніх шість місяців стали уже четвертими, повернули власниці.
Слідчим відділом Здолбунівського РВ УМВС порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зараз зловмисник очікує вироків суду в СІЗО Рівного.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору