Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільська область: знайдено юнака, який 29 жовтня пішов з дому та не повернувся

Тернопільська область 05-лис, 2012, 15:329 prov 1 016
4 листопада поблизу міста Галич Івано-Франківської області місцеві жителі знайшли раніше зниклого юнака 1995 року народження. Хлопець – інвалід дитинства, психічно хворий, німий, страждає на епілепсію. 29 жовтня близько 13:00 він вийшов з дому в селі Божиків Бережанського району та не повернувся.
Спочатку родичі зниклого проводили пошуки власними силами, однак це не дало результату і 31 жовтня вони звернулися по допомогу до рятувальників та міліції.
Одразу після надходження повідомлення за сигналом «Збір» було піднято оперативну групу Територіального управління МНС в області, особовий склад служби цивільного захисту Бережанського району та Державної пожежно-рятувальної частини №7 Територіального управління МНС та направлено до місця події.
Загалом до пошуково-рятувальних робіт було залучено 118 осіб – особовий склад підрозділів МНС, МВС, працівники Бережанського державного лісомисливського господарства, Бережанської райдержадміністрації, військовослужбовці, а також місцеві мешканці та працівники районного відділу освіти (вчителі сіл Тростянець, Божиків, Саранчуки та Литвинів). Також були задіяні 18 одиниць техніки та 2 службових собаки.
На сьомий день після зникнення підлітка, 4 листопада, поблизу міста Галич Івано-Франківської області на вкрай виснаженого юнака випадково натрапили місцеві жителі та доставили його до Галицької центральної районної клінічної лікарні. Після надання медичної допомоги хлопця передали батькам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору