Рівне:

Створення та просування сайтів

Селяни заблокували трасу після десятої смертельної ДТП в одному й тому ж місці

Головна / Рівненська область 10-лис, 2012, 19:459 prov 1 387
Сьогодні опів на одинадцяту мешканці села Крупець Радивилівського району на Рівненщині заблокували рух на міжнародній трасі Київ-Чоп, яка проходить через цей населений пункт. Селяни вийшли на дорогу після того, як напередодні ввечері на трасі загинув десятий їх односелець за рік.
На місце акції протесту одразу виїхав начальник обласного відділу ДАІ Олександр Семенюк.
"Люди безперервно ходять по пішохідному переходу. Вони вимагають невідкладно вжити заходів безпеки, аби на трасі не було трагедій. Зокрема, - встановити на дорозі світлофор і вмикати в темну пору доби освітлення. Стовпи з ліхтарями там є. Тільки цього тижня на дорозі загинуло двоє мешканців села", - розповів Семенюк.
За його словами, протестувальники вимагають зустрічі з керівництвом облавтодору. Через акцію на трасі утворився затор у кілька десятків вантажівок і легковиків.
"Сподіваємося, що нам вдасться швидко домовитися з людьми й відновити рух на трасі. Проблема, яку селяни порушили потребує вирішення. Прикро, але на наші приписи чиновники не реагують", - додав начальник обласної ДАІ.
На місце акції протесту приїхали перший заступник голови ОДА Анатолій Юхименко та начальник обласної міліції Василь Лазутко.
Учора, коли сталася ДТП, у якій загинув мешканець Крупця, освітлення траси було вимкнене. Його відновили через 15 хвилин після трагедії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору