Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині триває вивезення непридатних пестицидів

Хмельницька область 21-лис, 2012, 08:289 prov 891
Захист населення та навколишнього природного середовища від дії небезпечних хімічних речовин – це один із пріоритетних напрямків роботи МНС. Зокрема це стосується проблем забезпечення належного зберігання та утилізації непридатних та заборонених до застосування засобів хімічного захисту рослин.
Надзвичайно гострим питання утилізації отрутохімікатів довгий час залишалося в Деражнянському районі Хмельницької області, який займав 3 місце в регіоні за об’ємом отрутохімікатів, що зберігались на його теренах. До того ж збіг термін домовленостей між районною державною адміністрацією та товариством «Подільська агрохімічна компанія», на складах якої отрутохімікати зберігалися тривалий час.
Проблему вдалося зняти завдяки спільним зусиллям Територіального управління МНС, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Хмельницькій області, органів місцевої влади та підприємства «СІ БУД СІСТЕМ», яке безпосередньо займається вивезенням отрутохімікатів з території України за кордон для подальшої утилізації.
З 14 по 16 листопада з території Деражнянського району повністю вивезено на утилізацію понад 46 тонн твердих та близько 2 тонн рідких непридатних та заборонених до використання засобів захисту рослин.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору