Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові суд заборонив "рекетирські" евакуатори

Львівська область 03-гру, 2012, 13:209 prov 1 039
Районний суд Львова задовольнив позов громадської організації і призупинив роботу евакуаторів у місті. Як повідомляє ТСН, місцеві юристи порівнюють діяльність евакуаторів із рекетом, коли викрадають авто, а потім повертають його за викуп. Зокрема, у Львові машини з вулиць півроку забирали, не маючи на це законних підстав, а повертали лише після сплати 300 гривень.
Так, заступник голови організації "Спас" Андрій Федчишин припаркував свій автомобіль у місці, яке не порушує правил дорожнього руху. Коли чоловік прийшов і не побачив свого авто, звернувся до міліції, слідчі якої знайшли на асфальті наліпку евакуатора. Він відмовився платити гроші фірмі, які і евакуювала його машину,а згодом звернувся до суду із позовом.
Водночас, у міській раді до суду подали зустрічний позов. Чиновники переконані, що іншого способу довести водіям, що припарковані у будь-яких місцях автівки паралізують роботу громадського транспорту, немає.
Водії кажуть, що яке авто забирати вирішують водії евакуаторів, а не працівники ДАІ чи МНСники. У конфлікт уже втрутилася і прокуратура, де стверджують, що забирати авто можна лише у присутності власника, який підпише складений інспектором ДАІ протокол.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору