Рівне:

Створення та просування сайтів

Првоохоронці впродовж кількох годин розкрили жорстоке вбивство

Житомирська область 06-гру, 2012, 16:149 prov 1 079
Повідомлення про смерть одного з сіл на Житомирщині надійшло до міліції вчора з самого ранку. За інформацією медиків, на тілі загиблого чоловіка було виявлено ознаки насильницької смерті.
На місце надзвичайної події негайно виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського МВ УМВС. Як з’ясувалося на тілі загиблого були виявлені ознаки насильницької смерті у вигляді синців та садин.
Карету швидкої медичної допомоги для чоловіка викликала його співмешканка, вона ж і допомогла оперативникам відновити події трагічного вечора. Окрім того, працівниками міліції було проведено низку розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до побиття чоловіка. На той час сумнівів щодо характеру насильницької смерті не було.
Вже за годину оперативникам вдалося встановити особи чоловіків, які напередодні уночі спілкувалися із загиблим. Вони є жителями цього ж села. За попередньою інформацією у них виник конфлікт з господарем оселі.
Попередня правова кваліфікація правопорушення ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За жорстоке побиття людини, що стало причиною смерті, винуватцям загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
і
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору