Рівне:

Створення та просування сайтів

МІЛІЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОПЕРАТИВНО ЗАТРИМАЛА ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ СТРІЛЯВ НА АВТОМИЙЦІ

Івано-Франківська область 17-гру, 2012, 15:199 prov 1 078

Днями в чергову частину Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про стрілянину на території автомобільної мийки на одній з вулиць міста.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції та бригада невідкладної медичної допомоги. Медики доставили в обласну клінічну лікарню сорокарічного підприємця з Івано-Франківська, в якого були вогнепальні поранення грудної клітки та стегна. Чоловіка прооперували.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що між потерпілим, який заїхав на автомийку мікроавтобусом «Фіат Дукато», та двома місцевими молодиками виник словесний конфлікт. 25-річний чоловік вийняв із салону автомобіля «ВАЗ-2108» помпову рушницю й тричі вистрелив в притул у підприємця. Після чого залишив зброю в машині й втік.

Правоохоронці організували розшук зловмисника і протягом півтори години затримали його в центрі міста. Виявилося, що зброя, з якої він стріляв, зареєстрована в установленому порядку.

Відкрито кримінальне провадження за вчинення замаху на умисне вбивство з хуліганських мотивів. 25-річного чоловіка, який стріляв у підприємця, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору