Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській області засуджено двох контрабандистів, які намагались перемістити наркотики до Республіки Білорусь

Рівненська область 27-гру, 2012, 12:599 prov 913
Набув чинності вирок Зарічненського районного суду Рівненської області у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно двох мешканців Рівненщини, які у березні ц.р. намагались перемістити через пункт пропуску «Прикладники» Рівненської митниці до Білорусії майже 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.
Встановлено, що 27-річний житель м.Рівне домовився з безробітним мешканцем Зарічненського району про переміщення марихуани через державний кордон України за 200 доларів США.
Співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали контрабандиста у пункті пропуску Рівненської митниці та вилучили у нього приховану під верхнім одягом марихуану.
Одночасно з наркокур’єром був затриманий і організатор контрабандного переправлення наркотичних засобів, який перебував неподалік від митниці і контролював протиправну оборудку.
Суд визнав обох зловмисників винними у вчиненні злочинів передбачених ч.2 ст.15,ч.2 ст.305, ч.2 ст.307 Кримінального Кодексу України. Організатору незаконної оборудки призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, а його спільника засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору