Рівне:

Створення та просування сайтів

Аби «втихомирити» вітчима, хлопець наніс йому кілька ударів сокирою

Кримінал 28-гру, 2012, 17:549 prov 1 572
У селі Срібно Радивилівського району 21-річний Олександр позбавив життя свого 52-річного вітчима Костянтина, нанісши останньому обухом сокири кілька ударів по голові.
Того вечора Костянтин вкотре скандалив удома, його 42-річна співмешканка намагалася угамувати сама. Однак зрозумівши, що усі її спроби заспокоїти чоловіка марні, жінка звернулася за допомогою, на жаль, не до правоохоронців, а сусідів. Останні спробували втихомирити Костянтина та вкласти спати, проте марно.
Невдовзі додому із сільського бару повернувся і Олександр. Такі п’яні скандали вітчима вже неабияк надокучили хлопцю та його матері. Побачивши, що вітчим знову чинить сімейний дебош, молодик взяв сокиру в руки та тупим кінцем ударив по голові чоловіка разів п’ять. Тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям.
– Зі слів матері, Олександр із вітчимом не ладнали між собою. У поле зору правоохоронних органів хлопець жодного разу не потрапляв, – прокоментував ситуацію начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда. – Наразі підозрюваний затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Радивилівського РВ УМВС. За частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору