Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево, 2 людини загинули

Головна / Рівненська область 02-січ, 2013, 14:069 prov 1 329

У вівторок, 2 січня, о 4 годині ранку на автодорозі Київ-Ковель, поблизу райцентру Сарни на Рівненщині автомобіль "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево. Водій та пасажирка загинули на місці пригоди, пише Газета.uа.

На Рівненщині "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево, 2 людини загинули



"За кермом легковика "BMW" був 54-річний мешканець селища Рокитне Рівненської області. Він їхав зі сторони міста Київ у напрямку райцентру Сарни. За попередніми даними, водій не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням автомобіля", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.
ДТП сталося на рівній ділянці дороги. Автомобіль з'їхав на узбіччя та врізався в сосну.
"Водій іномарки від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Крім цього, тілесні ушкодження несумісні із життям отримала і пасажирка "BMW", 41-річна Алла, яка також проживала у селищі Рокитне", - додали в ДАІ.
Правоохоронці з'ясовують, за яких обставин сталася пригода та чи був водій легковика тверезий. Це – перша на Рівненщині ДТП у цьому році, під час якої загинули людини.
Нагадаємо, що 21 грудня в Рівному під час ДТП загинуло троє молодих із райцентру Зарічне Рівненської області. Хлопці на великій швидкості на автомобілі "Опель-Вектра" протаранили "Ікарус".

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору