Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині внаслідок ДТП постраждало восьмеро людей (фото)

Рівненська область 03-січ, 2013, 14:009 prov 1 056
На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» в селі Яринівка Сарненського району, що на Рівненщині, 2 січня зіткнулися дві «ВАЗівки». За попередніми даними 23-річний водій автомобіля «ВAЗ-2105» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування та виїхав на смугу зустрічного руху. Це й стало причиною зіткнення транспортного засобу з автомобілем «ВАЗ-2101».

На Рівненщині внаслідок ДТП постраждало восьмеро людей (фото)


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій, двоє пасажирів «ВAЗ-2105» та п’ятеро осіб, які їхали у іншому авто. Усі постраждалі госпіталізовані до Сарненської центральної районної лікарні з травмами різного ступеню важкості. Семеро постраждалих лікуються у травматологічному відділенні, а от 74-річна жінка без свідомості, з діагнозом тяжка політравма та сильний забій головного мозку перебуває у реанімації.
За частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору