Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області засуджено посадовця, який розповсюджував інформацію з обмеженим доступом

Хмельницька область 11-січ, 2013, 11:149 prov 817

Вступив у законну силу вирок Хмельницького міськрайонного суду у кримінальній справі, порушеній за матеріалами СБУ стосовнопосадової особи державного підприємства у сфері землеустрою, який несанкціоновано копіював та розповсюджувавінформацію з обмеженим доступом.

Встановлено, що співробітник державного підприємства протягом 2011-2012 рр., маючи право доступу до бази даних державного електронного-інформаційного ресурсу установи, несанкціоновано копіював зі свого службового комп’ютера електроні відомості щодо розпаювання земель низки сільських рад одного з районів Хмельницької області, які мали гриф обмеженого доступу.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду посадовця, визнано винним у вчиненні злочину, передбаченогоч. 3 ст. 362 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з іспитовим терміном 1 рік іпозбавленням права обіймати посади, пов’язані з роботою з інформацією, що обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованихсистемах чи комп’ютерних мережах.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору