Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗА КРАДІЖКУ НА 600 ГРН. ДВОХ ХМЕЛЬНИЧЧАН ЗАСУДИЛИ НА РІК

Хмельницька область 12-січ, 2013, 14:419 prov 900

Чотирнадцятирічні хлопець і дівчина з Кам‘янця-Подільського, що на Хмельниччині, власноруч заплямували свою подальшу долю судимістю. Днями суд визнав їх винними у вчиненні спланованої крадіжки з торгівельного кіоску і засудив обох до 1 року позбавлення волі, щоправда — з відстрочкою виконання покарання на іспитовий термін у один рік.

Наприкінці вересня минулого року подільські Бонні і Клайд замислили пограбувати продуктовий кіоск. План своїх дій склали заздалегідь.

Підлітки прихопили з дому величезні пакети для краденого, зустрілися о другій годині ночі на домовленому місці та вирушили «на справу». Зірвавши замок, неповнолітні злодюжки проникли всередину та поцупили цигарки, жувальні гумки, цукерки, шоколад та на додачу взяли ще 600 гривень.

Усю «здобич» вони розділили порівну і наступного дня щедро пригощали краденими солодощами шкільних друзів та знайомих.

Працівникам міліції доволі швидко вдалося встановити особи крадіїв, адже кіоск розташований навпроти школи, де навчається злочинна парочка. Та й неочікувана щедрість з боку дітей із неблагополучних родин теж викликала підозру…

Після затримання діти одразу ж зізналися у скоєному та щиросердечно розкаялись. Але закон однаковий для всіх, тому юним крадіям, не зважаючи на свій вік, теж довелося постати перед судом, щоб отримати заслужене покарання.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору