Рівне:

Створення та просування сайтів

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА МІЛІЦІЯ РОЗСЛІДУЄ МАСШТАБНЕ РОЗКРАДАННЯ ДЕРЖКОШТІВ

Хмельницька область 12-січ, 2013, 14:429 prov 882

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області в ході реалізації оперативної інформації виявили факт розкрадання держкоштів, призначених на капітальний ремонт доріг.

Директор приватного підприємства уклав договір зі службою автомобільних доріг у Хмельницькій області про проведення його фірмою капітального ремонту відрізку комунальної дороги по вул. Центральній в с. Велика Слобода Кам’янець-Подільського району.

Під час проведення ремонту з метою привласнення виділених грошових коштів 59-річний підприємець склав фіктивні акти виконаних робіт, в які вніс недостовірні дані про їх вартість. Не складно здогадатися, що цифри були суттєво завищені. В результаті такої махінації служба автомобільних доріг у Хмельницькій області понесла матеріальні збитки на загальну суму 139 тисяч 738 гривень.

За даним фактом слідчий відділ Кам’янець-Подільського РВ УМВС України в Хмельницькій області відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України — привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права займатися певною діяльністю та строк до 3 років. Розслідування триває.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору