Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ПРИКАРПАТТІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ОЗБРОЄНИХ ВИКРАДАЧІВ ТАКСІ

Івано-Франківська область 12-січ, 2013, 14:449 prov 1 111

Працівники Івано-франківської обласної міліції затримали поблизу м. Коломиї двох зловмисників, які, погрожуючи пістолетом, незаконно заволоділи автомобілем таксі.

Близько п’ятої години ранку в Коломийський міськвідділ міліції звернувся 58-річний таксист із Хмельницької області. Він повідомив, що напередодні ввечері в містіДунаївців його автомобіль «ВАЗ-21093» темно-зеленого кольору підсіли двоє молодих чоловіків. Вони попросили підвезти їх в одне із сіл Дунаєвецькогорайону. Дорогою один із чоловіків приставив до голови водія пістолет і звелів їхати у Вінницю. Невдовзі пасажири передумали й сказали, що їм потрібно в Чернівці.

НА ПРИКАРПАТТІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ОЗБРОЄНИХ ВИКРАДАЧІВ ТАКСІ 



Під дулом пістолета таксист проїхав через Хмельницьку та Чернівецьку області й на вимогу нападників попрямував у Коломию. Близько другої години ночі в приміському селіШепарівцізловмисники звеліли таксисту зупинитися. Забрали в нього техпаспорт на авто і зі словами: «Ти вільний! І не подумай заявити в міліцію, бо знайдемо й уб’ємо!», виштовхали з салону. Ці погрози на деякий час подіяли на потерпілого, бо він звернувся в Коломийський міськвідділ внутрішніх справ аж через три години.

Отримавши повідомлення про незаконне заволодіння таксомотором та озброєних злочинців міліція виставила загороджувальні пости в Коломийському та сусідніх із ним районах. До розшуку нападників були задіяні співробітники оперативних служб Коломийського МВУМВС. Близько 13 години доблок-поста в Шепарівцях під’їхало темно-зелене таксі, яке розшукували правоохоронці. В його салоні було двоє молодих чоловіків. Працівники міліції затримали водія і пасажира, в одного з них було вилучено пневматичний пістолет, зовні дуже схожий на пістолет Макарова. Потерпілий таксист упізнав у них своїх нічних кривдників.

Виявилося, що тридцятирічний житель села Ільціта 24-річний мешканець села Бистрець Верховинського району складали у Дунаївцях збірні дерев’яні будинки. Молодший має судимість за крадіжки з проникненням у житло, але отримав умовний строк.

Стосовно верховинців відкрите кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.Їх затримано на підставі статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору