Рівне:

Створення та просування сайтів

Прокуратура процесуально керує розслідуванням стрілянини у с. Біле

Рівненська область 15-січ, 2013, 13:289 prov 1 001

Органи прокуратури Рівненської області здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї.

 З’ясовано, що 14 січня о 21:00 год.  22-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських мотивів здійснив кілька пострілів із незареєстрованої мисливської гладкоствольної рушниці по вікнах магазину в с.Біле, що у Володимирецькому районі.

В результаті пострілів постраждали 8 відвідувачів вказаного закладу. Вони із травмами різного ступеня тяжкості були доставлені у лікарню. На даний час 6 із них після надання медичної допомоги відпущено додому. Згідно попереднього заключення лікарів, тілесні ушкодження у потерпілих відносяться до категорії легких.

Даний факт зареєстровано органами внутрішніх справ у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Підозрюваного у вчиненні злочину затримано в порядку ст. 208 КПК України. Хід кримінального провадження взято на контроль прокуратурою області.

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору