Рівне:

Створення та просування сайтів

Криваву стрілянину на Рівненщині влаштував п’яний єгер, – міліція

Головна / Рівненська область 16-січ, 2013, 11:289 prov 1 069

СЗГ УМВС України в Рівненській області оприлюднено подробиці стрілянини у селі Біле Володимирецького району, де постраждали люди. Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Рівненській області Геннадій Юрчук, винуватець кривавої розправи – 22-річний чоловік, житель сусіднього села Бишляк, який працює єгерем у місцевого приватного підприємця: «Протягом дня він займався відведеною йому роботою, а орієнтовно о 18-ій годині зустрівся зі своїми товаришами, з якими вирішив відпочити в селі Біле. При собі мав одноствольну рушницю, якою зазвичай забезпечував охорону цих угідь. Коли вони прийшли до магазину, то чоловіка попередили про те, що із рушницею із торгівельного закладу потрібно вийти. Тоді 22-річний молодик вийшов, поклав зброю на сани і повернувся до своєї компанії, з якою розпивав спиртні напої. Близько 20-ї години у приміщення зайшла молодь, яка присіла за сусіднім столиком. Між ними на ґрунті випитого виник словесний конфлікт, після чого підозрюваний вийшов на вулицю та здійснив три постріли у віконне скло цього магазину. У результаті трьох пострілів, а один патрон налічує до 50 дробин, тілесні ушкодження отримали восьмеро відвідувачів кафе. Згодом  їх було доставлено до лікарні, де їм надали відповідну медичну допомогу. Сьогодні вони перебувають на лікуванні у стаціонарі, стан їхнього здоров’я наразі задовільний. Підозрюваний затриманий. Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Щодо питання користування мисливською рушницею, то наразі вона вилучена, але на ній немає ні номеру, ні відповідної реєстрації за затриманою особою. Проводиться перевірка щодо тривалості її користування та місця придбання.

Чоловік, який влаштував стрілянину, тривалий час вживає спиртні напої та відноситься до категорії людей, які можуть поводитися неадекватно. Наразі інформація про його судимість відсутня. Втім, затриманий одружений і на вихованні має двох малолітніх дітей».

Нагадаємо, уночі 15 січня до Кузнецовського міськвідділу надійшло тривожне повідомлення, що до центральної районної лікарні в селищі Володимирець доставлено вісьмох осіб із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості, спричиненими вогнепальними пораненнями. Усі потерпілі – жителі села Біле Володимирецького району Рівненської області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору