Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські УДАРівці подали позов до суду проти голосування чужими картками

Рівненська область 22-січ, 2013, 11:419 prov 1 128
Голова виконкому рівненського осередку "УДАРу" Олексій Муляренко подав два судових позови до Рівненського адміністративного суду на протиправні дії народних депутатів фракції Партії регіонів за фактами неособистого голосування у парламенті. Другий позов поданий на протиправні дії та бездіяльність голови ВР Володимира Рибака, повідомили УНН у прес-службі партії.
"Своєю "грою на піаніно" депутати більшості грубо порушують не лише Регламент ВР, за який самі ж і голосували, але й Конституцію України, гарантом якої є почесний лідер Партії регіонів Віктор Янукович", - наголосив голова виконкому Рівненської обласної організації партії "УДАР" Олексій Муляренко.
В "УДАРі" зазначають, що під час голосування за обрання голови Нацбанку представники фракції "УДАР" перебували в секторі Партії регіонів та зафіксували чималу кількість фактів голосування регіоналів чужими картками. Саме ці факти, на думку Олексія Муляренка, стануть доказовою базою і в його судовому позові проти народних депутатів-"кнопкодавців" та голови ВР Володимира Рибака.
Голова виконкому рівненського "УДАРу" зауважив, що поки система "Рада-3" не буде введена в дію, УДАРівці разом з колегами по опозиції контролюватимуть письмову реєстрацію народних депутатів перед сесійними засіданнями та будуть фіксувати усі порушення регламенту представниками провладної більшості. Усі зафіксовані факти стануть доказовою базою для звернення до Конституційного суду про визнання результатів таких голосувань незаконними, та їх скасування.
Позови до Адміністативного суду готують представники партії “УДАР” в усіх регіонах Україні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору