Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині справу міліціонера, який прикривав наркоторговців скеровано до суду

Львівська область 25-січ, 2013, 12:169 prov 834
Прокуратурою Львівської області інформовано громадськість про скерування до суду кримінального провадження щодо членів злочинної організації, які за сприяння працівників органів внутрішніх справ, займались незаконним збутом особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.
На даний час Управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області завершено досудове слідство у кримінальному провадженні щодо начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з територіальних органів внутрішніх справ області.
Розслідуванням встановлено, що останній, упродовж 2010-2012 років вимагав та одержав понад 144 тис. грн хабарів за непритягнення членів злочинної організації до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.
Крім того, останній, вчиняв пособництво членам злочинної організації у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, а також прикривав протиправну діяльність її членів.
Також обвинуваченому інкримінується вчинення умисних дій, спрямованих на незаконне притягнення особи до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів, службове підроблення документів та незаконне зберігання і збут наркотиків.
Запобіжним заходом останньому обрано тримання під вартою.
Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до суду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору