Рівне:

Створення та просування сайтів

Переможець телепроекту „Шанс” Павло Табаков співатиме у Рівному

Останні новини 06-травня, 2008, 16:529 prov 1 803
Співак, переможець телепроекту „Шанс” Павло Табаков вирушає у свій перший тур - на підтримку дебютного альбому „Тільки ти моя” - містами Західної та Центральної України Маршрут, розписаний на місяць, охопить Хмельницький, Рівне, Вінницю, Ужгород, Чернівці, Львів та Житомир. Гастролюватиме Табаков із групою музикантів. А спеціальним гостем його концертів стане чоловічий вокальний гурт “Орфей”. На публіку чекають “живий” звук та якісний пісенний матеріал - чотирма мовами (українською, англійською, французькою та італійською).
Майже двогодинна концертна програма складається як із хітів Павла Табакова “Тільки ти моя”, “Параноя”, “Загублені слова”, “Запитай”, так і з зовсім нових його пісень.
- Зокрема, виконуватиму дві прем'єрні “ангельські” пісні - авторську “Янголя” та “Ангел” на музику Юрія Гнатковського, а також композицію на слова Мар'яни Савки і музику Геннадія Крупніка “Ти підпалила рай”, - розповідає співак. - А з “Орфеєм” заспіваємо “Богемську рапсодію” - з репертуару легендарної групи Queen.
Сольні концерти Павла Табакова відбуватимуться у міських театрах і філармоніях. Дещо несподіваним „залом” стане відкритий концертний майданчик у Чернівцях - Літній театр.
У рідному Львові Табаков і його команда виступатимуть майже під завісу гастролей - 6 червня - у приміщенні Львівської обласної філармонії. Причому у місті Лева в один день співак дасть одразу два концерти.
РОЗКЛАД ТУРУ:
10 травня - Рівне
11 травня - Вінниця
16 травня - Ужгород
19 травня - Чернівці
22 травня - Хмельницький
6 червня - Львів
9 червня - Житомир
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Марічка 09-чер, 16:31

А я була на концерті Табакова!!!
Просто супер!!!!
Живий якісний звук!!
І просто бежествений голос Табакова - чудовий засіб для покращення настрою і зняття втоми!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору