Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ЛЬВІВЩИНІ ТРИВАЄ ОПЕРАЦІЯ "ВІЗИТ"

Львівська область 30-січ, 2013, 13:139 prov 1 556
На Львівщині дільничні інспектори міліції проведуть заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян. Такий профілактичний захід під назвою «Візит» триватиме місяць – з 28 січня до 28 лютого поточного року.
Під час візитів, які спрямовані на профілактику злочинів, що зазвичай відбуваються на побутовому ґрунті, кожен дільничний інспектор міліції вручатиме громадянам візитівки зі своїми даними: місцем знаходження пунктів міліції, годинами прийому та контактними номерами телефонів.
Під час проведення таких заходів в першу чергу приділяється увага самотнім особам та людям похилого віку, адже саме вони найчастіше стають «об’єктами» протиправних посягань.
«Дільничні інспектори приходитимуть із візитами у вечірні години, але не пізніше 21 години. Відрекомендувавшись та назвавши свою посаду, вони цікавитимуться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де працюєте чи навчаєтеся, чи був хтось раніше засуджений, чи мають громадяни паспорт та реєстрацію. Можуть спитати також, чи хтось не турбує мешканців своєю антисоціальною поведінкою, до яких слід вжити заходів, аби не допустити те чи інше правопорушення» - розповідає Василь Хома, заступник начальника управління – начальник ВДІМ УГБ ГУМВС України у Львівській області.
Під час обходу громадяни можуть також звернутися до правоохоронців із заявою, повідомленням чи конструктивною пропозицією. За необхідності міліціонери роз'яснять ті чи інші положення чинного законодавства, а також ознайомлять з рекомендаціями щодо попередження крадіжок з квартир, автотранспорту, порядку зберігання наявної вогнепальної зброї та вручать пам'ятку "Як не стати об'єктом злочинних зазіхань".
У минулому році під час операції «Візит» дільничні інспектори Львівщини розкрили понад 400 злочинів, відвідали майже 600 тисяч помешкань громадян, затримали 28 розшукуваних, а також провели понад 600 виступів серед населення і в трудових колективах.
ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору