Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодого ловеласа-шахрая розшукує не лише міліція, а й ошукані рівненські дівчата

Рівненська область / Хмельницька область 02-лют, 2013, 17:439 prov 1 175
Уже майже рік колеги з Хмельниччини розшукують 25-річного Андрія за ряд злочинів. Однак, хлопець не надто квапиться співпрацювати там зі слідчими і подався до Рівного за новими епізодами.
Лише в цьому році Андрій ошукав вісьмох рівнян, які повірили у щирість його почуттів та намірів. І серед них не лише дівчата, а й хлопці. Однак, у цій цифрі лише ті, які звернулись до правоохоронців, а скільки ще тих громадян, які соромляться заявляти до міліції. Цей молодий хмельничанин легко входить в довіру, знайомлячись у розважальних закладах та в соціальних мережах в Інтернеті.
На вигляд привітний, говіркий та жвавий, молодик одразу вивідував про наявність житла у своїх подруг. Декілька днів активних залицянь — і він уже підночовує у новоспечених наречених. Потім придумував різні легенди: позика грошей другові у тяжкий момент, необхідність грошей на закупівлю конфіскованої на митниці техніки, яка вже була у використанні, з подальшими чималими заробітками задля спільного інтересу. У знайомих хлопців позичав гроші на розвиток якогось уявного бізнесу, то на запчастини до авто, якого в житті не мав, то на купівлю нового мобільного телефону, прикриваючись знайомством з авторитетними людьми.
— Слідчим відділом Рівненського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), — розповідає т.в.о. начальника міського відділу міліції Іван Лішневець. — Триває слідство.
Як уже встановили рівненські правоохоронці, на рахунку у Андрій вже є ухилення від слідства в Хмельницькому за вчинення шахрайств, від сплати аліментів на утримання власної дитини та невиконання судових рішень. У серпні минулого року його оголосили в розшук з мірою запобіжного заходу — підписка про невиїзд. Однак, у нього, мабуть, норми закону інші, свої. Маючи в свої 25 років такий різноманітний список кримінальних статей, цей молодик, мабуть, не має намірів міняти кваліфікацію.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору