Рівне:

Створення та просування сайтів

Одинадцяту судимість отримав чоловік за жагу до чужого майна

Рівненська область 04-лют, 2013, 11:589 prov 792
Три роки позбавлення волі отримав 44-річний Олександр з Радивилівщини за вчинення хуліганства та крадіжки з сільського магазину.
Олександрові не звикати до вчинення кримінальних правопорушень, а незамінна помічниця — горілочка — завжди сприяє йому в цьому. Маючи за спиною цілий «арсенал» судимостей, в серпні минулого року, о першій годині ночі, чолов’яга прийшов до продуктового магазину, що розташований в селі Пляшівка Радивилівського району. Для здійснення задуманого він приніс із собою усі необхідні інструменти та допоміжні засоби. Переконавшись, що сторонніх немає, за допомогою драбини дістався до вікна, здолав скло та грати, і пробрався прямо у банкетний зал. Звідтіля ломом чоловік відчинив двері до торгівельного залу магазину, з якого викрав більше дев’яноста пляшок спиртного та близько сотні видів продуктів, завдавши матеріального збитку власнику магазину на суму майже 13 500 гривень.
Того ж дня, в обідню пору, сп'янілий Олександр пішов до сільського будинку культури. Там, знічев’я, став «гатити» кулаками по вхідних дверях закладу. Побачивши неподалік огорожу, він вирвав дерев’яну штахетину та побив нею вікно.
— Кримінальну справу порушили за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) та частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), — коментує начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда.
Розглядаючи справу, суд врахував десять судимостей чоловіка, щире каяття та активне сприяння в розкритті злочину, а також те, що частина матеріальних збитків потерпілому повернута. Термін призначеного покарання склав три роки позбавлення волі. Крім того, суд зобов’язав стягнути із засудженого 13 400 гривень матеріальної шкоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору