Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліцейські гирьовики зі всієї України змагалися на Рівненщині

Спорт 07-лют, 2013, 23:389 prov 1 639
Упродовж 6-7 лютого на базі Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України проводилися змагання з гирьового спорту серед регіональних підрозділів ДСО. На Рівненщині зібралося 28 команд, які представляли підрозділи зі всієї України. До складу команди увійшли 2 спортсмени та тренер.

Міліцейські гирьовики зі всієї України змагалися на Рівненщині


Змагання проводилися згідно з діючими міжнародними правилами з гирьового спорту. Програма двоборства включала поштовх двох гир від грудей двома руками і ривок гирі почергово однією та другою рукою.
Змагання проводилися у двох вагових категоріях: до 90 кг та понад 90 кг. Вага гир для вагової категорії до 90 кг становила 24 кг, а понад 90 – 32 кг. На виконання вправи учасникам відведено 10 хв.
В особистому заліку переможцем визначається спортсмен, який у своїй ваговій категорії підняв гирі найбільшу кількість разів. Втім при однаковій кількості підйомів у двох і більше спортсменів перевага надається учаснику, який має меншу власну вагу до виступу, за жеребкуванням попереду спортсмена, а також учаснику, який має меншу власну вагу після виступу.
Загальнокомандна першість визначається за найменшою сумою очок, отриманих в особистому заліку. При рівності суми очок у двох і більше команд перевага надається команді, працівник якої посів вище місце в особистому заліку.
До змагань усі команди підготувалися ретельно. Кожний спортсмен волів бути переможником, однак вболівальники та самі судді були приємно здивовані надзвичайною підготовкою спортсменів із Одещини та Львівщини. Вони підняли гирі найбільше – 295 та 278 разів відповідно.
Гирьовим спортом займаюся майже 6 років, в органах внутрішніх справ працюю з 2004 року, - ділиться молодший інспектор спецпідрозділу «Титан» Олександр Олефір з Одещини. - В проміжках між службою намагаюся займатися гирьовим спортом. Цей вид спорту мені дуже подобається. Найкращим моїм показником було в сумі до 300 разів – це і поштовхом, і ривком з вагою 24 кг. Родина позитивно відноситься до мого вибору і всіляко мені допомагають.
Керівництво училища гостинно прийняло гостей на рівненській землі і побажало успіхів у боротьбі за звання кращого.
У напруженій боротьбі перше місце завоювала команда УДСО ГУМВС України у Львівській області, друге – команда ВДСО УМВС України у Волинській області і третє – команда УДСО ГУМВС України у Харківській області. Результати змагань будуть зараховані у залік спартакіади Департаменту ДСО. Спартакіада 2013 року розпочалася саме з цих змагань. Про рівень змагань можуть свідчити такі результати: співробітник, який зайняв перше місце, виконав рівень кандидата у майстри спорту, - резюмував начальник Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України полковник міліції Олександр ТОКАР.
Усі переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями..




Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору