Рівне:

Створення та просування сайтів

Неповнолітня пішла з дому через конфлікт з матір’ю

Рівненська область 09-лют, 2013, 12:099 prov 791
У середу, шостого лютого, працівникам Костопільського райвідділу міліції стало відомо, що в місті Костопіль додому не повернулась 13-річна дівчина.
Про це правоохоронців повідомила мати багатодітної родини 46-річна Людмила. Жінка повідомила, що її неповнолітня донька 13-річна Ірина після уроків пішла із школи на музичні курси по співу та після цього додому не повернулась. До міліції звернулись лише вранці, коли нічні пошуки між рідними та знайомими дівчинки не принесли бажаних результатів.
За даним фактом одразу ж було розпочате кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. Дівчинку шукав весь особовий склад райвідділу, дільничні проводили подвірний обхід, була опитана мати зниклої та ще восьмеро дітей, друзі, рідні... Міліціонери з’ясували, що дівчинка мешкала у люблячій великій родині, але напередодні між мамою та донькою стався конфлікт виховного характеру, хоча після цього дії дівчинки не виказувала наміру піти з дому.
За чотири години оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили місцезнаходження школярки та одразу ж виїхали за нею. Під час бесіди втікачка пояснила, що пішла з дому через сварку з матір’ю. Увесь час дівчина провела у своєї шкільної подруги.
Неповнолітня зізналася, що дуже шкодує про свій вчинок і навіть не здогадувалась, що її шукали настільки багато людей. З дівчиною та її матір’ю, адже голова родини знаходиться на заробітках за кордоном, начальник районного відділу міліції Сергій Гандзелевський особисто поспілкувався, аби в подальшому не допустити подібної ситуації.
У свою чергу начальник кримінальної міліції у справах дітей Костопільського РВ УМВС Віталій Тихончук звертається з проханням до батьків бути уважнішими до своїх дітей, приділяти їм якомога більше уваги, щоб зберегти їх здоровими, уникнути нещасних випадків та травматизму.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору