Рівне:

Створення та просування сайтів

Коли не вистачило на пляшку оковитої, вирішив продати чужі документи

Рівненська область 14-лют, 2013, 11:509 prov 665
Всього за п’ятнадцять гривень невідомий чоловік намагався продати чужі документи. Паспорт, та два свідоцтва про народження і розірвання шлюбу, які належать рівнянці, незнайомець вирішив «збути» на одній із автозаправних станцій Рівного, яка знаходиться під охороною Державної служби охорони.
Коли чоловік підійшов до оператора АЗС і став пропонувати купити документи, останній відразу натиснув «тривожну» кнопку і викликав наряд групи затримання Державної служби охорони. Правоохоронці зреагували оперативно і невдовзі чоловік був затриманий. Працівник автозаправної станції розповідає: – «Молодик був на підпитку, і йому напевно, не вистачало на чергову пляшку. Тому що після того як він побачив, що я не поспішаю купувати документи, став скидати ціну, і просив за них всього лише десять».
Затриманим виявився 28-річний житель Рівного. На запитання де взяв документи, відповів, що два роки назад до нього в гості приходив друг зі своєю знайомою. Остання залишила свої документи в нього, щоб, мовляв, не загубити. А так як йому терміново потрібні були кошти, то вирішив їх продати. Де нині перебуває жінка, якій належать документи, каже, що не знає.
Даний громадянин був освічений на стан алкогольного сп’яніння та доставлений в Рівненський міський відділ міліції для з`ясування обставин. Наразі власницю документів встановлює міліція.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору