Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному невідомий водій збив та полишив на дорозі людину

Головна / Рівненська область 14-лют, 2013, 12:389 prov 753
Збив пішохода і втік із місця пригоди - аварія сталася в Рівному. За життя 36-річного постраждалого борються лікарі. А співробітники ДАІ шукають водія, що кинув людину помирати на дорозі.
ДТП сталася на перехресті вулиць Вербова й Макарова. 36-річний військовик повертався додому, та потрапив до лікарні. Його збив невідомий автомобіль, водій з місця аварії втік. Травмованого в калюжі крові помітили інші учасники дорожнього руху. Вони й повідомили швидку та правоохоронців.
Валентин Королюк, завідувач реанімаційного відділу Рівненської лікарні:
- Біля другої години ночі доставлений пацієнт в стані травматичного шоку з діагнозом політравма. Проведена обробка хірургічна ран і протишокові заходи. Стан пацієнта на даний момент лишається стабільно важким, потребує подальших клініко-лабораторних обстежень та лікування.
Лікарі кажуть: ушкодження пацієнта свідчать про характер ДТП.
Валентин Королюк, завідувач реанімаційного відділу Рівненської лікарні:
- По механізму пошкодження складається таке враження, що був не збитий, а якимсь важким транспортом зачеплений і протягнутий по трасі. Ушкоджені грудна клітина, черевна порожнина і масивні пошкодження кісток правого передпліччя і рвані рани всього тіла.
Постраждалий втратив багато крові, але медики зробили все, аби врятувати його. Та чи працюватиме у військового права рука, поки невідомо. Правоохоронці ж шукають кермувальника-втікача.
Світлана Марко, старший інспектор ВДАІ в Рівненській області:
- На даний час тривають пошуки водія та автомобіля, які причетні до цієї ДТП. Тому хотілося б звернутись до всіх учасників дорожнього руху: хто, можливо, став свідком цієї ДТП або володіє будь-якою інформацією, яка б нам допомогла встановити та затримати винуватця цієї ДТП, ми просимо повідомити на телефон 102.
Світлана Березнюк, Сергій Сафта,НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору