Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині невідомий заблокував рух потягів більш як на 3 години

Рівненська область 19-лют, 2013, 12:319 prov 681
Сьогодні близько 6-ої години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Здолбунів Львівської залізниці виявлено підозрілий предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група з числа працівників міліції та прокуратури на чолі з прокурором Рівненської області Василем Присяжнюком.
Під час огляду встановлено, що невідома особа залишила на залізничних рейках 2 цеглини, обгорнуті папером та з'єднані між собою проводом. Будь-яких вибухонебезпечних предметів з місця події вилучено не було.
Через вказані обставини на перегоні 141 км - Озеряни було припинено рух залізничного транспорту більш як на 3 години.
Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесені органами внутрішніх справ до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 279 КК України (блокування транспортних комунікацій). Вживаються заходи до встановлення осіб, причетних до вказаного злочину.
Хід досудового розслідування контролюється прокуратурою області.
Слід зазначити, що згідно із Законом відповідальність за вчинений злочин передбачена у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору