Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині до 4 років позбавлення волі засуджено фальшивомонетників

Хмельницька область 14-бер, 2013, 11:079 prov 1 042
Набув чинності вирок Апеляційного суду Хмельницької області стосовно трьох учасників злочинного угрупування, які налагодили незаконне ввезення та розповсюдження на території України підробленої валюти.
Встановлено, що двоє мешканців Хмельницької області та житель м.Чернівці ввезли в Україну з метою подальшого збуту партію фальшивої валюти – 35 тисяч доларів США номіналом у 100 доларів.
У березні 2011 року у результаті спецоперації співробітники СБУ затримали трьох фальшивомонетників у центрі Хмельницького під час спроби реалізувати підроблені гроші.
Згідно з проведеною експертизою, вилучені купюри виготовлені на професійному рівні: частина – офсетним друком, частина – електрофотографічним. Відрізнити їх від справжніх неозброєним оком практично неможливо, вони повторюють всі необхідні елементи справжньої стодоларової купюри: написи, голограми, водяні знаки, металеві та магнітні захисні смуги.
Під час обшуків помешкань зловмисників оперативники вилучили підроблені марки акцизного збору та підроблені бланки талонів про проходження державного технічного огляду.
Суд визнав трьох правопорушників винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підробленої іноземної валюти за попередньою змовою групою осіб чи у великому розмірі), ч.2 ст.216 (незаконне виготовлення, підроблення використання або збут незаконно виготовлених, підроблених марок акцизного збору, вчинені за попередньою змовою групою осіб ) та ч.2 ст.358 (підроблення документів та бланків, їх збут, вчинені групою осіб) Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору