Рівне:

Створення та просування сайтів

На стаціонарному лікуванні в Острозькій ЦРЛ перебуває лише двоє дітей з ознаками отруєння

Рівненська область 09-кві, 2013, 10:529 prov 887
Станом на сьогодні, 08.04.2013 року, в Острозькій центральній лікарні перебуває двоє дітей, яких було госпіталізовано з ознаками отруєння. Стан здоров’я усіх хворих задовільний.
Решту неповнолітніх, які звернулися до лікарні з такими ж ознаками (а всього їх з 3 квітня поступило 22), відпущено додому після надання медичної допомоги та одужання.
Попередньо встановлено, що вода із центрального водогону, яку споживали мешканці с. Могиляни, не відповідає гігієнічним нормативам за санітарно-хімічними показниками, а ґрунтові води, що підтоплювали артезіанську свердловину, містять нафтопродукти.
Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 275 КК України (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд). Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється групою прокурорів Острозької міжрайонної прокуратури. У кримінальному провадженні дані письмові вказівки.
На даний час санепідслужбою забезпечується контроль за якістю привозної води, що постачається населенню.

Любов Ковальчук,
Острозький міжрайонний прокурор
старший радник юстиції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору