Рівне:

Створення та просування сайтів

У школах області проводять «Розминку від чемпіона»

Рівненська область 09-кві, 2013, 10:549 prov 946
Майстер-класи, показові виступи, а ще фото- та автограф-сесії. Саме так відбуваються уроки фізкультури у рамках обласного проекту «Розминка від чемпіона». На сьогодні спортсмени, що беруть у ньому участь, вже відвідали школи Острозького району. Розминку для місцевих учнів провели кікбоксери – чемпіон світу Роман Кроль та срібний призер кубка світу Сергій Шевчук, футболіст, переможець ХІХ Дефлімпійських ігор Василь Ажнюк, дворазові чемпіони світу зі спортивних танців на візках Іван та Надія Сіваки.
А вже цього тижня уроки фізкультури від відомих спортсменів відбудуться у Костопільському та Рівненському районах. Зі школярами, зокрема, працюватимуть майстри спорту з волейболу, з настільного тенісу, а також із кікбоксінгу. До речі показові виступи останніх викликають чи не найбільше зацікавлення в дітей, розповів директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук. Тим часом обласна федерація кікбоксингу «Будокан» планує відкривати свої відділення у районах. Тож там зможуть займатися школярі.
А проект «Розминка від чемпіона» триватиме до кінця навчального року. За цей час найвідоміші в області спортсмени планують побувати у школах кожного району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору