Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові за матеріалами СБУ до кримінальної відповідальності притягнуто 17-річного "телефонного терориста"

Львівська область 09-кві, 2013, 10:559 prov 999
Набув чинності вирок Франківського районного суду м.Львова стосовно 17-річного громадянина України, який з хуліганських мотивів, здійснив чотири анонімних повідомлення про замінування об’єктів торгівлі та Львівського залізничного вокзалу.
У вересні 2012 року протягом двох днів правоохоронці чотири рази виїжджали за вказаними анонімом адресами різних торгівельних центрів та залізничного вокзалу, шукаючи там вибухові пристрої. Один за одним на номер «102» надходили дзвінки від невідомої особи, яка заявляла про замінування вказаних об’єктів.
Співробітники УСБУ у Львівській області спільно з працівниками міліції затримали правопорушника при спробі вп’яте повідомити про «замінування» аеропорту «Львів».
Свою витівку студент одного з львівських ліцеїв пояснив бажанням звернути на себе увагу батьків. Йому також було цікаво подивитися, як це виглядає, коли правоохоронці виїжджають на місце події чи на затримання.
Стосовно «мінера» органами внутрішніх справ було порушено кримінальну справу за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.
Вироком суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку 1 рік.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору