Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери — беззаперечні переможці легкоатлетичного кросу «Динаміади»

Спорт 11-кві, 2013, 21:069 prov 1 551
Весна — початок нових спортивних стартів. І в Рівненській області розпочато Спартакіаду серед колективів фізичної культури силових структур області.
Перший вид змагань — легкоатлетичний спорт, який проводився 5 квітня на центральному стадіоні міста «Авангард». За регламентом спортсмени змагались у бігу на дистанціях d один, три та п’ять кілометрів.
Міліціонери — беззаперечні переможці легкоатлетичного кросу «Динаміади»

Беззаперечну перемогу тут здобули представники УМВС України в Рівненській області. За підрахунками суддівської колегії в загальний результат команди вагомий внесок зробили усі без винятку спортсмени збірної, адже у кожному зі змагань міліціонери отримували лише золоті нагороди.
У забігу на один кілометр серед жінок першою була Юлія Бенза (УКЗ УМВС), таку ж дистанцію серед чоловіків переможцем здолав капітан команди Андрій Шевчук (УКЗ УМВС). У трикілометровому забігу рівних не було Михайлу Гаврилюку (ВКР Рівненського МВ), а на найдовшій дистанції п’ять кілометрів, з великим відривом від найближчого переслідувача, переможцем став Дмитро Лінкевич (СРСМ «Грифон»).
Тож у командному заліку на першу сходинку п’єдесталу піднялись представники органів внутрішніх справ, срібні нагороди виборола команда Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України, бронзові ж нагороди дістались команді ГУМНС у Рівненській області.
Побажаємо нашим спортсменам ще не раз радувати нас своїми перемогами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору