Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині міліціонери встановили нападника на поштове відділення менш ніж за добу

Рівненська область 16-кві, 2013, 13:389 prov 876
Резонансний злочин у місті Кузнецовськ 12 квітня сколихнув всю Рівненщину. Невідомий чоловік у масці забіг до відділення «Укрпошти» та, погрожуючи касирці зброєю, забрав скриньку з грішми і зник у невідомому напрямку. За складеним фотороботом міліціонери почали пошук зловмисника.
О 13.15 в поштовому відділенні міста атомників було порожньо, як зненацька наче у фільмі-вестерні перед касиром виросла фігура в масці зі зброєю в руках. За словами працівниці пошти, чоловік ввічливо наказав розгубленій і переляканій не на жарт жінці віддати гроші. Що остання і зробила, простягнувши нахабі скриньку, в якій було 2795 гривень. Не глянувши на гроші, нападник, аби не гаяти часу, поспішив залишити місце злочину.
Оговтавшись від пережитого, жінка зателефонувала до міліції.
— Невідомий скоїв напад на касира з метою заволодіння грошима, які були в касі — це все, що було нам відомо на початку розслідування, — розповідає заступник начальника УМВС — начальник кримінальної міліції Сергій Ганзелевський. — Відразу провели цілу низку оперативно-технічних заходів, опитали велику кількість місцевих жителів, склали фоторобот — і буквально за добу ми вже вийшли на підозрюваного. Ним виявився 17-річний місцевий житель. Під час санкціонованого огляду у нього за місцем проживання вилучили речові докази, які вказують на причетність його до розбійного нападу. Відомості про подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 (Розбій). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу тримання під вартою, — сказав Сергій Гандзелевський.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору