Рівне:

Створення та просування сайтів

"Автомобільного" злодія ізолювали від суспільства на 3 роки

Рівненська область 28-травня, 2013, 15:599 prov 956
Торік у Рівному невідомий скоїв низку крадіжок із транспортних засобів. Робив він це переважно вдень. Відчиняючи (як з’ясувалося пізніше) ножицями двері, 28-річний рівнянин викрадав автомагнітоли, а також речі, які залишали безпечні господарі у салоні авто: барсетки, сумки, мобільні телефони, оргтехніку.
Кирило Р. (імʼя з етичних міркувань змінене. — Авт.) в полі зору працівників правоохоронних структур останні 6 років. Чоловік перебуває на обліку в лікаря-нарколога за вживання наркотичних речовин, раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжок. Маючи непогашену у встановленому законом порядку судимість, вчинив рецидив.
Судовим і досудовим слідством доведено, що з лютого по червень 2012 року Кирило, орудуючи ножицями, відкривав замки у дверях автомобілів і викрадав з них усе, що можна було б продати. Свій злочинний слід він залишив на вулицях Мірющенка, Степана Бандери, Кіквідзе, Орлова, Здолбунівській, Хмільній, Сагайдачного, Литовській, Івана Мазепи, Макарова, Шевченка, Замковій, Київській, Набережній, мікрорайоні Ювілейному у Рівному. Викрадене чоловік одразу ж намагався продати. Тим більше, що охочих до дешевого знаходилося немало: купити у незнайомця хорошу автомагнітолу чи мобільний телефон за незначну частину від її справжньої вартості рідко хто відмовлявся.
Рівненський міський суд кваліфікував дії Кирила Р. за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. При призначенні покарання суд також урахував, що підсудний вчинив повторний умисний злочин середньої тяжкості. Згідно з вироком суду, який набрав законної сили, Кирила засуджено на 3 роки позбавлення волі.
Суд також задовольнив цивільні позови потерпілих. Відтак, підсудного зобов’язано відшкодувати моральну і матеріальну шкоду майже на 4 тис. грн.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору